NCL Dawn 2 - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Martijn Bosma - WaarBenJij.nu NCL Dawn 2 - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Martijn Bosma - WaarBenJij.nu

NCL Dawn 2

Door: Martijn

Blijf op de hoogte en volg Martijn

07 April 2013 | Verenigde Staten, Tampa

Dear Friends,

Bijdeze laat ik jullie even weten dat ik goed ben aangekomen in Tampa, Florida na een lange , vermoeiende,maar wel voorspoedige reis.
Goede vriend Kees, heeft met zaterdagochtend weer naar Schiphol gebracht en hij mag nu weer 3 maanden van mijn auto gebruik maken.Klokslag 9 uur vertrok het vliegtuig richting Atlanta waar ik , evenals vorig jaar over moest stappen .Immigration ( paspoortcontrole) verliep behoorlijk snel.Ik kan me van voorgaande jaren herinneren dat het weleens langer heeft geduurd.Omdat de overstap tijd korter was dan vorig jaar ben k niet gelijk gaan eten, maar eerst maar opzoek gegaan naar de vertrekhal.Na een behoorlijk stuk lopen kwam ik aan bij de 'trein' die langs de verschillende vertrekhallen reed.De bedoeling was dat we om 15:00 moesten vertrekken maar vanwege technische problemen werd het uiteindelijk pas 16:30 eer we vertrokken.Ondertussen rammelde ik van de honger maar d8 ff volhouden...van Atlanta naar Tampa was maar 1,5 uur.
De bagage was gelukkig ook snel gevonden dus ik hoefde alleen nog maar te bellen met het hotel op me op te laten halen.De hotelshuttle was in de buurt want nog geen 10 minuten arriveerde het busje.Terwijl ik naar de busje toeloop kom ik opeens een cast lid van vorig jaar tegen.Hij zal slechts 4 weken aan boord gaan.Inmiddels is het hier 19:00 uur 's avonds, 6 uur tijdsverschil, dus ik ga zometeen maar eens wat eten...het eten in het vliegtuig was niet er denderend maar ach..Morgen worden we om 8 uur al opgehaald dus k ga op tijd slapen..helaas kon ik geen single room krijgen.Hopen dat deze roommate zich een beetje koest houdt vannacht en anders maar oordoppen in.

Ik zou zeggen till next time.

Martijn

• 07 April 2013 - 09:12

Dicky Bosma:

Dag Martijn,

Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen in Tampa. Heb je inmiddels al lekker gegeten en goed geslapen? Ik hoop voor je dat het een daverende tournee wordt!

• 10 April 2013 - 23:03

Ineke De Lange:

De avonturen van Martijn kunnen beginnen , we zitten weer startklaar om te lezen wat je beleeft deze reis. en natuurlijk met footo"s groet van Ineke