Celebrity Summit 13 - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Martijn Bosma - WaarBenJij.nu Celebrity Summit 13 - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Martijn Bosma - WaarBenJij.nu

Celebrity Summit 13

Door: Martijn

Blijf op de hoogte en volg Martijn

23 Mei 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Celebrity Summit 13, May 23 2010 10.40hr

Goodmorning.

Vanmorgen zijn we weer aan gekomen in New Jersey en komt er weer eennieuwe ploeg gasten aanboord.En daardoor konden de crwemembers weer even aan lang gaan.Momenteel zit ik lekker buiten op een bankje bij een Shoppingcentre, vlakbij de haven. Ik vond hier een gratis internet verbinding en het werkt aanzienlijk sneller dan op de boot.
Gisteren ochtend hadden we een 'walk in'en dat hield in dat een groot gedeelte van de crew naar het Celebrity Theatre moest komen en op het toneel werden voorgesteld aan de gasten.daarna werden ze door de captain toegesproken en bedankte hij iedereen en wenste hij iedereen een voorspoedige terug reis.Daarna moesten we allemaal zwaaien naar de gasten.What a stupid thing.Maar goed, de gasten vinden dat kennelijk leuk.
Daarna moesten we gelijk weer repeteren voor de show.darana moesten we weer spelen op het revelation deck voor een select gezelschap en werd er weer een gast in het zonnetje gezet die al voor de 50e keer een cruise had gemaakt.e mocht weer op de foto met de captain en kreeg ze een cadeau.

De show was wer een kleine samenvatting van de show van de afgelopen week, met de 'geweldige zanger' paul tanner een soort van acrobatenact, die overigens wel erg goed was.

Gisteravond was er een crewparty voor het gehele entertainment team., ze organiseren btw regelmatig activiteiten voor crewmembers en das toch wel erg leuk.1 van de danseressen was jarig en een aantal boys van de cast hadden een spice girls act ingestudeerd speciaal voor haar..very funny.

Verder weinig nieuws te melden.Ik ga zo maar es even een beetje rondlopen hier en bovendien de accu van mn laptop begint ook leeg te lopen.

More news next time.

Bye bye,

M

• 23 Mei 2010 - 21:22

Ben:

martijn,

wat zijn btw activiteiten, met korting?????

Ben

• 24 Mei 2010 - 11:27

Jerry Rink:

HoiMartijn,
    zo te zienhebtje erg naar je zin,ben erg blij voor jou.Hier ga alles zijn gangetje.Gr. Jerry