Majestic Princess
Door: Martijn
Blijf op de hoogte en volg Martijn
24 Januari 2019 | Australië, Sydney
Even een kort bericht alleen om te laten weten dat ik goed ben aangekomen na een lange vlucht.DE reis verliep zeer voorspoedig.
Morgen word ik al om 07:00 uur opgehaald en dan ga ik weer aanboord.Leuk is dat er al3 collega's muzikanten aanboord zijn waar ik eerder me heb gewerkt.Erg prettig.En verder ben ik natuurlijk er benieuwd naar het schip zelf.Het is hie rnu 00:22 dus ik ga zo proberen te slapen,
Wish me luck. :-)
Groetm
M
24 Januari 2019 - 10:54
Trienke En Roelof:
Dag Martijn,
Mooi dat je een goede reis hebt gehad. Een nieuw schip, begrijpen we. We zijn benieuwd hoe het bevalt, het zal wel loslopen. Het is daarginds vast warmer dan hier, misschien wel 45 graden. Groeten van ons. -
24 Januari 2019 - 13:42
Dicky Biosma-Faber:
Fijn dat je zo'n goede reis hebt gehad. Hoop voor je dat het een prettige reis wordt aan boord van het cruiseschip. Ook leuk dat er collega's muzikanten zijn die je kent, dat geeft meteen een gevoel van 'thuiskomen'.
Vanmorgen had ik je vader Teun nog aan de lijn. Altijd fijn om weer even bij te praten.
Ik wens je veel succes en ben benieuwd naar je berichten.
groetjes van Dicky -
24 Januari 2019 - 17:32
Ineke De Lange:
Martijn , goeie vaart veel speel plezier. Fijn dat er bekenden zijn.
Lang niets van me laten horen. Zit niet meer op facebook.
van alles dus misgelopen. Maar goed nu kom ik weer wat aan de weet.
groet van mij. Ineke.