Crown Princess
Door: Martijn
Blijf op de hoogte en volg Martijn
27 September 2018 | Montenegro, Zelenika
Hallo,
Zo vlak voor het eind van mijn contract nog even een berichtje.
Vandaag zouden we eigenlijk weer aanmeren in Kotor, maar vanwege hevige wind ging dat niet door en liggen we nu een eindje verderop namelijk in, Zelenika.
Omdat het centrum een eindje uit de buurt lag, was er een gratis shuttle bussen ingezet. De bussen zetten of af in het oude stads gedeelte. Erg leuk , niet heel erg groot. Het leek een beetje op Dubrovnik waar we gisteren waren. Liefhebbers van Game of thrones, kennen deze plaats van de serie. Ik had nooit gedacht dat het zo'n leuke plaats was, met name dan het oude stads gedeelte. Prachtig, heb er heerlijk rond gelopen, nog een oud Fort bezocht. Jammer genoeg dat het voor mij de laatste keer was.Ik had er graag nog een keer terug willen gaan.
Morgen zijn we nog een keer in Corfu, na weer een zeedag, gaan we naar Corsica daarna Toulon en dan weer Barcelona en dan vlieg ik weer naar Amsterdam, welliswaar, via Munchen.
4 Oktober beginnen de repetitie's voor de Color Purple. Ook daar zie ik heel erg naar uit.
Nog even volhouden !!!
Groet,